Akupunktio

Akupunktio on kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva hoitotekniikka, jossa kehossa olevia akupisteitä stimuloidaan ohuilla, kertakäyttöisillä neuloilla.

Akupunktiolla voidaan hoitaa mm. erilaisia kiputiloja, migreeni, iho-ongelmat, ruuansulatushäiriöt ja vatsavaivat, stressi, niska-, hartia- ja selkävaivat, unettomuus, kuukautisiin ja vaihdevuosiin liittyviä ongelmia.

Ensimmäisellä käyntikerralla kartoitetaan asiakkaan tilanne haastattelulla ja tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma.

Ensikäynti max 1,5 h 70 €
Jatkokäynti max 1 h 55 €

VARAA AIKA HOITOON →

Kosmeettinen akupunktio

Kosmeettinen akupunktio (kasvoakupunktio) parantaa kasvojen ihon elastisuutta ja lisää kollageenin tuotantoa. Verenkierto lisääntyy, jolloin kasvojen väri paranee. Hienot juonteet häviävät iholta ja isommat rypyt madaltuvat. Hoito poistaa kasvoilta stressin aiheuttamia vaikutuksia.

Kasvojen akupunktiohoidot sisältävät kasvojen pisteiden lisäksi erilaisia pisteitä kehossa.

Huom! Kosmeettista akupunktiota ei voida tehdä, jos kasvoihin on annettu Botoxia tai muita täyteaineita viimeisten 3 kuukauden aikana tai on tehty muita isompia kosmeettisia toimenpiteitä.

KOSMEETTINEN AKUPUNKTIO
1,5 h 90 €

VARAA AIKA HOITOON →

Kuivakuppaus

Kuivakuppaus on hyvin tehokas lihasvaivojen hoitaja, varsinkin niska- ja hartiaseudun jumeihin. Kuivakuppauksen teho perustuu kupeissa olevaan alipaineeseen, joka tekee tilaa ihonalaiskudoksiin, lihaksiin ja lihaskalvoihin. Tämä vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

KUIVAKUPPAUS 30 min – 45 €

VARAA AIKA HOITOON →

instagram